Els nostres tractaments:

Conservadora i preventiva
La càries dental és la malaltia més freqüent en l’espècie humana. Aquesta entitat pot afectar a qualsevol persona…

Endodòncia
L’Endodòncia o Tractament de Conductes (matar el nervi) és el procés pel qual es remou la polpa inflamada, danyada o morta d’una dent.

Periodòncia
És l’especialitat de l’odontologia que engloba la prevenció, diagnòstic i maneig de les malalties de les genives i de l’aparell de suport de les dents.

Pròtesi i estètica dental
El somriure és la característica que més ens atreu en una cara. Gràcies a grans avanços tecnològics en l’odontologia, avui dia no estem obligats a conformar-nos amb dents tacades, desgastades, malformades, separades o apinyades.

Cirurgia maxil·lofacial o implantología
Paral·lelament a la millora de la funcionalitat dels implants els requeriments estètics han augmentat considerablement de manera que avui podem oferir una estètica impecable en les dents anteriors, per exemple en el cas de traumatismes en persones molt joves.

Ortodòncia i ortodonpediatria
L’Ortodòncia és la branca de l’Odontologia, que s’especialitza en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dentofacials o maloclusions (dolenta mossegada). Persegueix la perfecta col·locació de les dents amb els seus beneficis estètics i de salut.